30 januari, 2012

Mission pike V – Making a comeback

Toen ik vanochtend wakker werd lag er een poedersuiker achtig laagje sneeuw op de dakpannen.
Eigenlijk vond ik het wel mooi. Tot dat ik bij de gedachte kwam dat het dus weer kouder werd. Dit betekend op zijn beurt dat het visrijke voorjaar nog langer op zich laat wachten.

17 januari, 2012

La Familia



Meestal als je een fanatieke hobby hebt heeft het altijd wel zo zijn redenen. Vaak door vrienden of zit het gewoon in je familie. In mijn geval is het zowel door vrienden als familie. Mijn eigen vader en twee ooms hebben namelijk dezelfde hobby als ik: vissen. Je raadt dus wel waar het meestal over gaat bij verjaardagen. Maarja na al die theorie besproken te hebben moet het eigenlijk ook is in praktijk gebracht worden… 

11 januari, 2012

Eindelijk 18!!


Yes! Het is zo ver. Eindelijk mag ik mezelf volwassen noemen en dat tijdens het genot van sterke drank. Wat een genot!  18, dit betekend auto rijden. Autorijden betekend Frankrijk. Frankrijk betekend knallen. Kortom het wordt alleen maar beter.
Het leek mij leuk om jullie een beetje mee te geven hoe mijn visleven verliep.
Dus hierbij een verhaaltje per jaar.


09 januari, 2012

Mission pike IIII – Winning territoria

De winter leek besloten te hebben om is een jaartje over te slaan, maar daar komt dan toch de vorst aan. Aankomend weekend word  -2  graden Celsius verwacht. Aan de ene kant jammer want met dit zachte weer moeten karpers toch wat makkelijker te haken zijn. Anderzijds toch wel weer leuk, want dit betekend dat we ons nog verder kunnen gaan verdiepen in onze 2de keuze, De roofvis.