20 augustus, 2013

Hard tegen hard voor zware vissen - Bastiaan Cappendijk



Woensdagmiddag 15:00 uur. Een whatsappje van Stijn doet me nadenken, “waar zal het om gaan”? Na toch even vluchtig kijken word het duidelijk. Stijn heeft door deverandering van het weer de kriebels is zijn maag. De weersvoorspellingen die volgen liegen er niet om. Van warm, windstil en benauwd naar een harde wind met ’s nachts forse afkoelingen. Een whatsappje terug met de tekst “doen!” is genoeg om binnen 30 minuten op het betreffende water te zijn. 

02 augustus, 2013

De Boot Sessie - Eind verslag - Jordy Kuijper

Sorry voor het lange wachten, maar hier is dan eindelijk toch nog het laatste verslag van De Boot Sessie. De laatste dagen van de week kon ik helaas niet live plaatsen. Het blijft natuurlijk vissen en dan kan je niet zomaar even je laptop opladen. Maar in dit foto verslag wil ik jullie toch nog even een indruk geven hoe de laatste dagen op de boot verliepen...

01 augustus, 2013

Een vergeten succesje - Bastiaan Cappendijk



Hij verdiend een vette druk!

Zoals ik in m’n laatste verslag al kort vertelde, wordt er op dit moment echt niet stil gezeten. Integendeel zelfs! We hebben het zo druk dat de verslagen soms enige tijd op zich laten wachten. Vandaag moest ik met het slechte weer (tijdens een prachtige zomer) weer even terug denken aan alweer een paar weken geleden.