03 april, 2013

Angst aanjagende berichten - Bastiaan Cappendijk

Dit keer even geen vissen op de plaat, geen gezeik over het winter weer maar echt iets belangrijks! Er zijn mensen bezig met het kapot maken van onze prachtige hobby. Graag uw aandacht voor het volgende: 








(bron: sportvisserijmidwestnederland.nl )
Deze week kreeg Bas van Klaveren van Rick Heil, een fanatieke karpervisser uit de regio Utrecht, een berichtje waarin hij vertelde afgelopen weekend aan de waterkant 's nachts te zijn overvallen door een tweetal personen. 

Karpervisser overvallen in Utrecht

Rick vertelt:

"Ik heb het afgelopen weekend op een bekend water gevist in Utrecht. Er kwamen 's nachts twee gasten kijken die naar even gepraat te hebben weer weg gingen. Ik kon deze mannen niet, maar na een paar uur hoorde ik wat en ging kijken. Ik werd met een goedje bedwelmd en kwam naar een tijd weer bij... je raadt het al: alles weg!"

Rick heeft uiteraard direct aangifte gedaan bij de politie, maar zonder duidelijk signalement is de kans op het vinden van daders natuurlijk erg klein. Onderstaand een lijstje van materiaal wat bij Rick is buitgemaakt, wellicht dat we als karpervissers onderling onze ogen kunnen openhouden op Marktplaats etc.:

2x Delkim TCI + ontvanger
2x hengels zelfbouw Ton Temming Horizon 2 3/4lb
2x Shimano 6500
1x Schepnet van Fox 42''
1x Tent van Nash Double Top Extreme 1 man
1x Stretcher Indulgence Wide Boy Nash
1x voerboot Navigator incl dieptemeter
1x grote vistas van Nash (met alles erin)
1x Barrow Trax Evo Nash
1x foudraal Apache Speed 3 12ft Nash
1x Werppijp
1x RVS rodpod World Wide van Solar
2x Buzzerbars RVS
4x Banksticks RVS
4kg Boilies
4kg Klein voer

The Carp Specialist wil iedere karpervisser vragen even een berichtje te sturen aan Rick (rh.rickheil@gmail.com) wanneer je een mogelijke aanwijzing hebt aangaande zijn materiaal of de daders. Bij voorbaat dank!

 Laat vooral je kwade, boze en aggresieve reactie achter hieronder... schelden is bij deze toegestaan!
 Betuig je steun aan Rick!

Bij deze Rick: Het Amsterdam Carp Team staat achter je!

De mafkezen...

2 opmerkingen :