Wie zijn wij

We zijn een groep van 5 jeugdige vissers die u op de hoogte houden van onze visserijen.

hieronder ziet u hoe dit nou allemaal tot stand is gekomen en wij wij nou eigenlijk zijn.

De geschiedenis van de jeugdige karpervissers rijkt tot in 2004, waarin de twee opstarters (zal later blijken) van de groep, Jordy Kuijper en Bastiaan Cappendijk, bij elkaar in de klas komt te zitten op de middelbare school. Hierdoor onstaat meteen al een goede vriendschap en niet veel later komt ter sprake dat zij beide als hobby de hengelsport uitvoeren.

Jordy Kuijper, die al bevriend was met een aantal andere karpervissers stelt Bastiaan Cappendijk voor aan deze al reeds fanatieke jongens. Het betroffen de personen Daniel Stoop en de toen nog fanatieke Sven Hiskemuller. Deze jongens zaten al goed in de uitrusting, rodpods, Piepers(optonics), Onthaakmatten, Boilies etc. Bastiaan Cappendijk en Jordy Kuijper zien in dat dit wel eens een hele mooie tak van sport kan zijn. Ook klasgenoot Kevin Bos maakt vanaf dit moment deel uit van de groep die door zijn vader en oom al het een en ander aan ervaring met ons kan delen! Direct werden er allerlij materialen aangeschaft. Dit betekende het begin van de hechte groepvissers. Een Jaar later melden ook Jordy Ketels zich bij de groep, hij is van nature een echte Roofvisser. Dit veranderd snel als Bastiaan Cappendijk en Jordy Ketels beide voor het eerst naar de houtrak gaan, de groep is weer met een vismaat versterkt!

In het jaar 2009 is de eer aan Bastiaan Cappendijk, om de eerste 10KG+ vis te mogen landen! Wat niet slecht was op een gemiddelde leeftijd van 13 binnen de groep. Nu zijn ze allemaal verkocht, wauw, wat een hobby!Als in 2010 de eerste "Amsterdam Carp Team Challenge" word gehouden, weten ze ook Bastiaan Molenaar warm te krijgen voor het team. Als gevolg van wat dolle en grappen word de website:  amsterdamcarpteam.blogspot opgericht. De website word gevuld met een aantal leuke nieuwtjes en updates. Al menig vissen hebben dat jaar onze onthaakmatten gezien, en Jordy Kuijper besluit een stapje verder te gaan! Hij weet dat jaar een prachtige spiegel te landen die de magische grens van 15kg overschrijd. 
Op een avond in de kroeg word het besluit genomen om de armen uit de mouwen te steken en niet langer te grappen over de groep. We gaan echt over te gaan tot actie! Die avond word Het Amsterdam Carp Team een feit.

Oprichters Bastiaan Cappendijk en Jordy Kuijper beginnen fanatiek met het onderhouden en designen van de website. Dit doet uiteindelijk resulteren in een vriend van ons die opslag verkocht is aan de prachtige hobby karpervissen en het ook wel ziet zitten om deze mooie sport met ons te delen! Stijn van der Tooren sloot zich graag aan bij ons team.

Na verloop van tijd is er het één en andere voorgevallen en veranderd. De dames kwamen in het spel en er moest meer tijd gemaakt worden voor werk/school. De 5 ras karpervissers waar u vandaag de dag nog wekelijnks verslagen van zult tegen komen zijn:

Bastiaan Cappendijk
Jordy Kuijper
Jordy Ketels
Stijn van der Tooren
Daniel Stoop

Druk op de namen om naar de persoonlijke pagina's te gaan!