02 augustus, 2013

De Boot Sessie - Eind verslag - Jordy Kuijper

Sorry voor het lange wachten, maar hier is dan eindelijk toch nog het laatste verslag van De Boot Sessie. De laatste dagen van de week kon ik helaas niet live plaatsen. Het blijft natuurlijk vissen en dan kan je niet zomaar even je laptop opladen. Maar in dit foto verslag wil ik jullie toch nog even een indruk geven hoe de laatste dagen op de boot verliepen...

Dag 4: 

Helaas geen karper deze dag, wel een flinke paling voor mijn vader. Ik moet er niks van weten, maar mijn vader vond het gelukkig prachtig. 




Dag 5:

Hoe mooi het er ook was, we willen karper. De volgende dag draaide we de hengels weer binnen, trokken de drie palen van de boot uit de grond en startte de motor. Op naar een nieuw plekje, op naar karper! En dit is wel echt top aan het boot vissen. Binnen no time zit je ergens anders te vissen, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Iets wat je zeker meer karper kan opleveren. En dat deed het gelukkig ook. En niet alleen karper...





Dag 6:

Ondanks dat er eindelijk weer wat karper gevangen werd, besloten we toch weer een ander plekje op te zoeken. Op de plek waar alle runs vandaan kwamen lag veel puin op de bodem en ik verspilde helaas ook enkele vissen. We wouden het risico om nog meer karpers te verspillen niet nemen en besloten dus om weer verder te varen. En zo verkeerd was deze keuze niet want op het nieuwe plekje vingen we die nacht weer enkele karpers. 






Dag 7:

De laatste dag van De Boot Sessie. De laatste dag van een mooi avontuur. We besloten om niet te verkassen en te blijven waar we nu lagen. Tot nu toe waren er enkele karpers op de kant gekomen, maar die ene kanaal bak miste we nog. En ja hoor, in de middag kwam dan eindelijk die ene kanaal bak op de kant. Dat was een mooie afsluiter van de sessie! We hebben een mooie week vissen gehad op de boot. Hiervoor willen wij Karperbootverhuur.nl nogmaals voor bedanken!




 Vangze!
Jordy


Geen opmerkingen :

Een reactie posten