04 mei, 2012

Klaagbrief – Bastiaan Cappendijk


''Mei 2011, 26 pondschub aan de korst''
Het is inmiddels alweer Mei. Vandaag herdenken en eren we de helden die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. Een prachtige dag al zeg ik het zelf. Echter drukt het me ook met de neus op de feiten.

Vorig jaar had ik al een prachtig aantal vissen in m’n net gehad. Dit jaar laten de karpers mij in de steek, of mischien beter gezegd, het weer in Nederland.
Vanzelfsprekend is geen enkel jaar het zelfde, dat zou ook zo saai worden! Helaas pakt het dit jaar viskundig wel heel slecht uit! Al tot een aantal keer aan toe lijken de weergoden ons te hebben begrepen en laten zij de zon door dringen op onze nog sneeuw witten huiden. Zo ook op de dag der Oranjes. Het weer was prachtig en de tempratuur prima (het bier trouwens ook). Maar dan toch, als mosterd na de maaltijd, een daling van tempratuur. Het lijkt wel ‘’de rockymountains’’, de grafiek die de tempratuur van de afgelopen periode aanduiden dan he! Op, neer, op. Is het een teken? Een aanduiding voor een veelste mooie zomer die gaat volgen? Wie zal het zeggen.

Wat een onzin denk je nu bij jezelf. ‘’Die kerel is gewoon een mooi weer vissertje en hoopt op andermans stekken een mooi vissie mee te kunnen pakken’’. Voor de gene die dit denken heb ik nog één enkel zinnetje op papier gezet : STAY TUNED

Bastiaan Cappendijk – Amsterdam Carp Team

3 opmerkingen :

  1. mooie woorden man je weet nog wat de dodenherdenking inhoud daar mag je trots op zyn en wat die vangsten betreft het komt wel goed !!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het schrijven gaat je goed af! nu het vissen nog..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie vis Bastiaan. Ben benieuwd wat er volgt!

    BeantwoordenVerwijderen