10 mei, 2013

Wedstrijd Sloterplas


Dit weekend vind na twee jaar afwezig te zijn geweest weer een wedstrijd plaats op de sloterplas. De wedstrijd die bekend stond onder de organisator hengelsport osdorp. Helaas is deze winkel verleden tijd en leek er ook aan de jaarlijkse wedstrijden een eind te komen. Elke jaar vonden er twee wedstrijden plaats, in mei en het najaar, in oktober.
Jordy en ik waren beide 16 toen wij aan de aller laatste wedstrijd deel namen.
Winnen deden we hem niet, de winnaars zaten echter naast ons. Meer dan een brasem op de kant was ons niet gegund.

Toen al was het ons opgevallen wat een wedstrijd dit was. Gezelligheid, het samen vissen maar toch ook de competitieve drang die toch stiekem bij ieder aanwezig was bij het zien van de prijzen. Altijd op nummer een stond een weekend of volledige week Frankrijk. Daarop volgend vele mooie prijzen als molens, hengels en aas pakketten Maar niet te vergeten het onderlijn pakket van Herman. En laat hij dat nou net met de laatste wedstrijd zelf winnen.

Gelukkig zijn sinds een jaar of twee Herman Sentrop en Giel Buree actief in de AHV.
Samen hebben zij de touwtjes in handen genomen en voor dit jaar weer een fantastische wedstrijd weten te organiseren.

Vijfentwintig koppels strijden dit jaar om de prijzen met een totale waarde van ,-2000 euro. Zo zijn er mooie sponsoren als Martin SB, die iedere deelnemer voorziet van een tasje met top producten. Ook is JRC aanwezig met tassen, elektro motor, foudraal en veel meer.


Dit jaar zijn Jordy en ik weer van de partij. Samen met nog vierentwintig andere koppels die na twee jaar zonder wedstrijd weer staan te popelen om mee te doen.
Het lijkt er op een nat weekend te worden met een graad of dertien tot zestien en ook de zuidwester wind is aanwezig. We zullen zien wat de plas ons dit jaar brengt met de wedstrijd. Laat het een geslaagd weekend worden. Met gezelligheid, mooie prijzen en veel vis op de kant. Want een wedstrijd zonder vis is geen wedstrijd meer.

To be continued,
Daniƫl Stoop.

1 opmerking :